La Palmera taller obert


Trenta anys

El nostre taller, nascut l’any 1983, té actualment una dedicació exclusiva a l’estampació artística i és obert als artistes, editors, institucions i empreses, a qui oferim la nostra col·laboració i experiència per dur a terme projectes d’edició original i/o digital.

La Palmera Taller d’Art treballa en projectes a mida, en exclusiva i per encàrrec d’institucions i d’empreses, i també en la realització d’edicions per a la nostra editorial.

 
 
Creiem
en el que fem

Nosaltres continuem treballant  l’obra gràfica original i la digital perquè creiem que són la versió de l’art més propera a tothom.

Totes les serigrafies originals són realitzades juntament amb els 
artistes i estampades per Carles Folch i Jordi Vilella.


Les estampes digitals són realitzades amb tintes
pigmentades amb la supervisió i ajustaments
de 
Jordi Vilella.


El nostre futur

Després de trenta anys de treballar i aprendre la màgia de la serigrafia original, hem fet un nou pas i hem obert les portes a la tecnologia digital; així podem oferir més possibilitats als artistes i als clients.
En aquesta nova etapa volem oferir la nostra experiència a fotògrafs, il·lustradors i a qualsevol artista que se senti atret per les múltiples possibilitats que ofereix aquesta tècnica.

http://www.youtube.com/watch?v=44wqWg3sLsM


 
 

Que és l’obra gràfica original

L’obra gràfica original no és una reproducció d’un original, sinó d’una obra creada únicament per a ser estampada.

En aquest procés l’artista parteix d’un guió
(en qualsevol estat) i fa l’original creant els
colors per separat i estampant-los un a un mitjançant qualsevol tècnica. Quan l’artista observa i analitza aquesta peça, decideix quins canvis, ajustaments de color, de registre, cal fer.

Aquest exemplar (BAT) amb tots els canvis anotats per l’artista es fa servir en la posterior edició. El tiratge limitat, que no sol ser superior
a cent, el signa i numera el propi artista
(indicant el número d’exemplar/ el total de l’edició).

>Vegeu més sobre la nostra tècnica (En breu)


7-Latecnica